Slijperij GBI S&D Krimpen

voor al uw slijpwerkzaamheden

Slijperij van GBI S&D Krimpen

Wij bieden ruime mogelijkheden voor het slijpen en bewerken van gereedschappen voor variërende bedrijfstakken als bijv.:

  • Metaalbewerking
  • Hout- en kunststofbewerking
  • Aluminiumbewerking

GBI S&D Krimpen beschikt over een modern uitgerust machine park. Wij maken gebruik van zowel CNC- als conventionele machines, wat het mogelijk maakt al uw gereedschap te bewerken en herslijpen. Onze expertise en klantgerichtheid staan garant voor een uitstekende kwaliteit. U kunt ook bij ons terecht voor het produceren van klantspecifieke gereedschappen of "specials". 

Onder andere worden de volgende gereedschappen door de slijpservice van GBI S&D Krimpen in perfecte nieuwstaat geslepen:

Frezen + boren HSS en VHM

Frezen + Boren, HSS en VHMBoren slijpen

Kernboren HSS en HM

Kernboren HSS en HM

Ruimers

Slijpen Ruimers

Schaafmessen HSS-, HM-belegd en VHM
Boven frezen

Slijpservice

Drevelboren HSS en HM

Drevelboren HSS en HM

Kettingfrezen

Slijpen Kettingfrees

Ronde messen tot een diameter van 650mm

Slijpen Ronde messen

Profielmessen

Slijpen Profielmes

E-cut zagen

Segmentzagen slijpen en repareren t/m een diameter van 1430mm!!

Slijpservice

Wij zijn gespecialiseerd in het slijpen en repareren van HSS cirkelzagen en Segment cirkelzagen, ook kunnen wij nieuwe segmenten inzetten waardoor het zaagblad niet meteen vervangen hoeft te worden.

In de houtverwerkende industrie, maar ook in de kunststof- en aluminiumindustrie wordt veel gewerkt met HM cirkelzaagbladen, GBI S&D Krimpen reconditioneerd al uw zaagbladen doormiddel van CNC slijptechniek. Door een grondige inspectie en reiniging vooraf en een goede eindcontrole staan wij garant voor een uitstekende kwaliteit.

Coaten

In sommige gevallen zullen wij u adviseren een coating aan te laten brengen op uw gereedschap. Gereedschap coaten zorgt voor duurzaamheid, het verhoogd de snijsnelheden en het verkort de bewerkingstijd van het materiaal. Wij verzorgen het coaten voor zowel bestaand als nieuw gereedschap. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over het juiste type coating en een prijsopgave.

Voorheen slijperij van Duijl

Met vlijmscherpe ervaring in gereedschap slijpen.

ook voor het repareren van uw zagen.

GBI S&D Krimpen, groothandel voor Bouw & Industrie