-

SLEUTELSERVICE

Onze Sleutelservice opent alle deuren

Voor het bijmaken van cilinders tot het leveren van complete sluitsystemen bent u bij GBI S&D KRIMPEN aan het juiste adres.

Wij hebben ook de mogelijkheid tot het bijmaken van vele soorten sleutels. Van een simpele huissleutel tot meer geavanceerdere sleutels. Tevens kunnen wij sleutels bijmaken/bestellen van gecertificeerde cilinders.

KLEDING BEDRUKKEN

Uw (werk)kleding herkenbaar met de drukkerij van GBI S&D KRIMPEN

GBI S&D KRIMPEN biedt u buiten een groot assortiment aan werkkleding ook de mogelijkheid om uw kleding te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wij persen met behulp van strijklogo’s al uw wenselijke logo’s en/of teksten op uw kleding. Dit gaat lang mee en behoudt een hoge kleurechtheid.

SLIJPWERK

GBI S&D KRIMPEN houdt uw gereedschap vlijmscherp

Bij van GBI S&D KRIMPEN kunt u uw zagen, messen, scharen, beitels, frezen en zaagkettingen vakkundig laten slijpen en/of repareren.

Wij werken op dit gebied samen met een gespecialiseerde slijperij. Het slijpwerk wordt wekelijks bij ons opgehaald en is na een week weer geslepen en/of gerepareerd bij ons terug en klaar om te gebruiken op uw klus!

VERF MENGEN

U vraagt, wij mengen.

 Als schilder wil je altijd direct de juiste kleur verf tot je beschikking hebben. Dat is mogelijk dankzij onze verfmeng service.

GBI S&D Krimpen, groothandel voor Bouw & Industrie